Ceainăria Evolution Tea Bar Oradea

Recenzie
by Răzvan Oprișa on 30/01/2014
HO.RE.CA.
Item Reviewed

Ceainăria Evolution Tea Bar Oradea

Author
Positives

Fotolii comode

Negatives

Ceșcuță de tablă pentru lapte

Rating
Our Rating
User Rating
Rate Here
Curățenie
Atmosferă
Calitatea culinară
Personalul
Bottom Line

Deși localul nu este o cafenea ci o ceainărie, dacă vrei să bei o cafea bună într-un loc elegant din Lotus Center, atunci poți alege fără frică EVOLUTION TEA BAR.

Total Score
User Score
9 ratings
You have rated this
Ai fost și tu aici? Care e reacția ta?
Fericit
0%
Mulțumit
100%
Entuziasmat
0%
Nesigur
0%
Dezamăgit
0%
Enervat
0%
Să înceapă recenzia...

Învârtindu-mă prin Lotus împreună cu soția, am avut amândoi poftă de o cafea bună într-un loc unde să putem sta comod și relaxați. Deosebită de alte câteva cafenele/terase pe lângă care am trecut, am zărit una mai altfel, cu scaune comode și mai puțin zgomot.

POZE

ATMOSFERA

Când am ajuns localul era ocupat cam 50%. Clienții sunt din toate categoriile, de la cei cu copii în cărucior până la cei cu lanțuri groase la gât și cu tricouri mulate.

Muzica este mainstream, la un volum decent. Există chiar și un televizor, care deși mi se pare inutil, am observat că nu lipsește din aproape toate localurile.

Mobilierul este elegant, cu fotolii foarte comode. La o masă pot sta 2 sau 3 persoane. Designul interior foarte reușit, pe nuanțe de maro ce te duc cu gândul la cafea a reușit să ma inducă în eroare și să nu observ, chiar până la plecare, că localul nu este defapt o cafenea ci o ceainărie.

Deși este un spațiu deschis în interiorul unui centru comercial, și conform normelor europene nu ar trebui să se fumeze, totuși în local se fumează.

CURĂȚENIE

Mesele erau toate curate când am sosit. În generat se vedea că era curățenie peste tot.

De obicei scriu câteva cuvinte și despre curățenia la toaletă, doar că, în cazul de față, toaleta lipsește. Dacă chiar este nevoie se pot folosi toaletele centrului comercial.

MENIUL

Meniul localului, pe lângă specialitățile pe bază de cafea Pellini TOP, conține o gamă largă de băuturi, de la ceaiuri, cocktail-uri, sucuri naturale proaspete, băuturi alcoolice, ciocolată caldă, etc. Se pot servi chiar și deserturi furnizate de cofetăria Lăcrămioara.

COMANDA NOASTRĂ

De multe ori când, am poftă de o băutură pe bază de cafea, încerc să comand specialitatea localului, sau ceva ce nu am mai întâlnit în altă parte. De data asta ochii mi s-au oprit pe Montblanc. Soția a comandat, ca de fiecare dată, un Expresso cu lapte.

Montblanc

Primul lucru la care m-am gândit văzând paharul a fost ”Montblanc”, datorită spumei care arăta ca un pisc de munte. Mi-a fost adus într-un pahar elegant, cu picior înalt, o specialitate pe bază de cafea, bine decorată, cu spună de frișcă bine preparată, cafeaua bine făcută, cu o aromă intensă ce se simțea chiar dacă diluată.

Espresso

Cafeaua a fost servită într/o ceașcă micuță, potrivită pentru un expresso împreună cu o ceșcuță de metal cu lapte. Ceșcuța de tablă nu prea se potrivea cu restul veselei care era de porțelan, și nici cu atmosfera generală care tinde spre eleganță. Cafeaua era bună, aromată, cantitatea potrivită pentru un expresso, iar temperatura ideală.

SERVIREA

Comanda ne-a fost luată în timp util, dar ne-a fost adusă ceva mai târziu decât m-aș fi așteptat. Personalul este zâmbitor și elegant.

CONTACT

[mappress width=”100%” height=”400″ adaptive=”true” mapid=”4″]

Ceainăria EVOLUTION TEA se află în centrul comercial Lotus Center din Oradea.

Adresa: Str. Nufărului nr. 30, Oradea, Județul Bihor | Telefon: 0748885715

http://asterpremium.ro/
https://www.facebook.com/evolutionteabar

GÂNDURI DE FINAL

Deși localul nu este o cafenea ci o ceainărie, dacă vrei să bei o cafea bună într-un loc elegant din Lotus Center, atunci poți alege fără frică EVOLUTION TEA BAR. Cu siguranță data viitoare, poate iarna, vom încerca și un ceai.

Comments
Leave a reply

Leave a Response

Curățenie
Atmosferă
Calitatea culinară
Personalul

Mulțumiri tuturor colaboratorilor.